Idén immár hatodik alkalommal rendezte meg a Paulinyi-Reith & Partners Zrt. a “Golfkupa a fenntartható jövőért” elnevezésű rendezvényt a Pannonia Golf & Country Clubban, mely ezúttal is remek hangulatban zajlott.

Az esemény fő témája idén az Európai Unió kulturális örökség európai évéhez kapcsolódott. Ennek mentén Mr. Iain Lindsay OBE Brit Nagykövet úr előadását hallgathattuk meg ‘Sustainable Architecture in the United Kingdom’ címmel. A résztvevőknek jótékonysági borárverés keretében lehetősége nyílt egy műemlék épület, a Dálnoki Református Templom restaurálását támogatni. Az így összegyűlt összeget az Új Ezredév Alapítvány a restaurálási szaktervek elkészítésére és az ezt megelőző régészeti kutatásokra fordítja majd.

Hagyományainkhoz híven, a golfverseny mellett családi programok is várták vendégeinket, a már megszokott nagy létszámú rendezvényen. A gyermekeket a Bárányfelhő Fejlesztő Gyermekközpont kollégái és játékai várták a rendezvénysátorban. A kicsik idei kedvence a munkagépes játszóház volt, a felnőttek pedig a házigazda Pannonia Golf & Country Club játékos golf programjai és versenyei közben a Gastro Hack gasztronómiai különlegességeit élvezhették. Ebben az évben először, élőzenével is tovább fokoztuk az est jó hangulatát: a sokak számára nappal a Paulinyi-Reith & Partners szenior építész munkatársaként ismert Haaz Imre kollégánk Muflon Jazz Band zenekara játszott kellemes, vacsorához illő jazz és funky zenét.

Minden kedves vendégünknek köszönjük a részvételt! Reméljük jövőre újra találkozunk!

A Golfkupa idei támogatói: EY Magyarország, SMP Solutions, WHB csoport, Rack Autó Kft., Futureal, Webtown, Pannonia Golf & Country Club, British Embassy Budapest, Yacht Club Hungary.