A Fővárosi Állat- és Növénykertben a most elkészült Cápasuli megnyitója alkalmából az egykori Vidámpark területén épülő Pannon Park Biodómot is megtekintették a résztvevők. A sajtónyilvános eseményen részt vett Tarlós István, Budapest főpolgármestere, Prof. Dr. Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere és Dr. Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes, belügyminiszter is.

A Paulinyi-Reith & Partnerst Dr. Paulinyi Gergely elnök-vezérigazgató, Dr. Reith András fenntarthatóságért felelős igazgató, Bősze Szilvia üzletfejlesztési igazgató, Vámossy István projektvezető, valamint Burián Gergő design igazgató képviselték.

A Cápasuli megtekintése után, ahol Prof. Dr. Persányi Miklós, az Állatkert főigazgatója kalauzolta a jelen lévőket, a Paulinyi-Reith & Partners által tervezett Biodóm építkezésén folytatódott a program. Scheer Sándor, az épületet kivitelező Market Építő Zrt. vezérigazgatója vezette körbe a vendégeket az építési területen.

Az International Property Awardson Európa legjobb szabadidős épületének ítélt Pannon Park Biodóm a Kárpát-medence ősi élővilágát fogja feleleveníteni a Paulinyi-Reith & Partners által alkalmazott innovatív, fenntartható építészeti eszközök és korszerű technológiai megoldások segítségével.