Munkatársaink Münchenben jártak, az EXPO REAL Nemzetközi ingatlan- és befektetési vásáron. A rendezvény az ingatlanágazat egyik legnagyobb eseménye, amelyre a világ minden tájáról érkeznek szakemberek, hogy teljes körű áttekintést kapjanak a szektor fejleményeiről, a trendekről és innovációkról.

Irodánkat Dr. Paulinyi Gergely, Tatár Tibor, Dr. Burián Gergő, Szivák Béla, Németh Roland, Balaskó Miklós képviselték az eseményen, akik hasznos piaci tudással és értékes tapasztalatokkal tértek haza, amelyek segíthetik a Paulinyi & Partners Innovations (PPI) megoldásainak további fejlesztését. A PPI innovatív szolgáltatásai az új épületek és a felújításra váró ingatlanok esetében egyaránt megkönnyítik a döntéshozatalt és komplex megoldásokat kínálnak az energetikai átállásra készülő tulajdonosoknak, ingatlanfejlesztőknek.

Irodánknál fontosnak tartjuk a szakmai kapcsolatok folyamatos építését és ápolását, hiszen egymást motiválva fejlődhetünk igazán. Célunk, hogy az esemény tapasztalataival a PPI is tovább tudjon növekedni, és egyre több nemzetközi ügyfél munkáját is segíthesse innovatív döntéstámogató rendszerével és energetikai fejlesztéseket támogató megoldásával. Hiszünk benne, hogy kollégáink hatékony választ tudnak adni az ingatlanszektor legújabb kérdéseire, amelyekkel Münchenben is találkoztunk.