Ismét rangos elismerésekkel jutalmazták a Budapest ONE-t és az Etele Plazát, előbbi irodaház kategóriában, utóbbi a kereskedelmi létesítmények között nyerte el az idei Építőipari Nívódíjat. A versenyen az épület teljes megvalósítását díjazták, azaz a Nívódíjjal a tervezők mellett a fejlesztő és kivitelező partnereket is kitüntette a Bíráló Bizottság.

A két, irodánk által tervezett középület már eddig is számos belföldi és nemzetközi pályázaton szerepelt eredményesen, a most elnyert Építőipari Nívódíjak pedig ugyancsak azt tükrözik, hogy a Budapest ONE és az Etele Plaza joggal vívta ki az építőipari szakemberek elismerését.

A Budapest legnagyobb multimodális közlekedési csomópontjában elhelyezkedő két épület egy olyan tengelyt hozott létre Őrmező és Kelenföld találkozásánál, amely az ott épülő új városközpont arculatát is meghatározza. A Budapest ONE hullámvonalra épülő kialakításának és színes lamellákból álló homlokzatának köszönhetően egyedülálló jelenség nemcsak a fővárosban, hanem országos szinten is. Környezetbarát kialakítása és a helyi közösségek számára nyitott szolgáltatásai teszik igazán emberközpontúvá. Az Etele Plaza Magyarország első okosplázája, amely új szintre emelte a kereskedelmi-szolgáltató épületek hazai megítélését. A létesítmény vizuálisan izgalmas térszerkezete eltér a hagyományos, dobozba zárt elrendezéstől, és 900 m2-es üvegfalával egyedülálló a megjelenése a hazai bevásárlóközpontok között.