Irodánk elnök-vezérigazgatója, Dr. Paulinyi Gergely is részt vett a Construma 41. Nemzetközi Építőipari Szakkiállításon az ÉVOSZ pódiumbeszélgetésén, melynek témája a hazai lakáspiac helyzete volt.

A beszélgetés moderátora Koji László, az ÉVOSZ elnöke volt. A meghívott vendégek között szerepelt Fábián Gergely, a Gazdaságfejlesztési Minisztérium államtitkára, Banai Ádám, az MNB Jegybanki Eszköztárért és Devizatartalék-Kezelésért Felelős Ügyvezető Igazgatója, Csikós Miklós, a Cordia Management Kft. műszaki igazgatója és Kiss Ákos, a Property Market Ingatlanfejlesztő Kft. ügyvezetője.

A moderátori kérdésekre válaszolva Dr. Paulinyi Gergely beszélt a lakásárakat befolyásoló energetikai helyzetről, a barnamezős beruházások előnyeiről a városi területek fejlesztésében, valamint irodánk látásmódjáról a városi léptékű beruházások terén. A jelenlévő szakemberek mind egyetértettek abban, hogy az energiaválság, a klímaváltozás és a piaci környezet egyéb változásai olyan kihívások elé állítják a hazai lakáspiacot, amelyek megoldásához elengedhetetlen az iparági szereplők együttműködése.