Ünnepélyes keretek között avattuk fel a projektek fejlesztőjével, a Futureal Csoporttal közösen az Építőipari Nívódíj elismerését jelképező bronztáblákat az Etele Plaza és a Budapest One épületén. A rangos elismerést még decemberben nyerte el a két projekt, az előbbi a kereskedelmi létesítmények között, utóbbi pedig az irodaházak mezőnyében. A versenyen az épületek teljeskörű megvalósítását díjazta a hazai szakemberekből álló Bíráló Bizottság.

A Kelenföld és Őrmező találkozásánál fekvő multimodális közlekedési csomópontban elhelyezkedő két épület mára a környék arculatának meghatározó eleme lett, az Etele Plazát hamar megszerették a vásárlók és a Budapest One-t is több jelentős vállalat használja székhelyeként. A tervezés során mindkét épületnél a fenntartható, jövőálló kialakításra törekedtünk mind az anyaghasználatban, mind az energiafogyasztásban. Emellett fontos szempont volt számunkra, hogy a bevásárlóközpont és a nyitott irodaház is be tudjon kapcsolódni a környék hétköznapjaiba és szívesen látogassák a helyiek és az ide érkezők.

Büszkék vagyunk arra, hogy a két, irodánk által tervezett középület már eddig is számos nemzetközi és hazai pályázaton szerepelt eredményesen, a bronztáblák pedig méltó emléket állítanak a legutóbbi elismerésnek!