A közel nulla energiaigényű (KNE) épületek a beruházás és üzemeltetés tükrében címmel zajlott a Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete (HuGBC) képzésének 3. modulja, amelynek szakmai előkészítésének támogatója a Paulinyi-Reith & Partners volt. A képzési modul a közel nulla energiaigényű épületekkel (KNE) kapcsolatos beruházások üzleti kérdéseit járta körül, kifejezetten a fejlesztők, beruházók érdeklődéséhez igazodó témákkal és előadókkal.

A program során Bősze Szilvia, a Paulinyi-Reith & Partners üzletfejlesztési igazgatója előadásában olyan nagyberuházásokat ismertetett, amelyek egyszerre felelnek meg a környezettudatosság és fenntarthatóság, valamint a gazdaságosság követelményeinek. A képzés során – amelynek támogatói között megtalálható a Földművelésügyi Minisztérium Zöld Forrás programja – a hallgatóságnak lehetősége nyílt az előadókkal való kötetlen diskurzusra is.

https://www.hugbc.hu/hirek/a-kne-epuletek-a-beruhazas-es-uzemeltetes-tukreben-a-hugbc-kepzes-3-moduljan/3745?id=3&hir=3745